Skocz do zawartości

jaki ze starych i tanich?

kamilen444

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam czy moglibyscie jako doswiadczeni poszukiwacze powiedziec jak najwiecej modeli np. starych i tanich tak do 600 zł jak np. tesoro golden plus minelab the sterling ale i te dobre mniej znane.na drobnice dobre bo i w zab nie bede miał 800 zł na fishera f2 moze jakies tesoro stare wypisac jak najwiecej modeli najrózniejszych to moze taki mało znany a dobry wykrywacz kupic.Mysle ze pomoze to takze innym poszukujacym wykrywki z ograniczonymi funduszami.PRZYGARNE wykrywacz Prosze o pomoc. Pozdrawiam i wypisz cie jak najwiecej modeli.
Napisano
Na pewno na Allu-1 się nie zawiedziesz gwarantuję ci w sobotę wyruszam na wyprawę więc będzie dobrze zasięgi w domu rewelacyjne zobaczymy na miejscówce.POZDR
Napisano
Polecam solarisa sam z nim chodzę bo nie stać mnie na innego początki są trudne ale z czasem się z nim dogadasz u mnie wychodzą militarka jak i monetki .Pozdrawiam.
Napisano
Zgadza sie solaris jest uniwersalny i jak już zrozumiesz co do ciebie gada to będziesz ciągnoł fajne fanty zarówno z militarki jak i kolorek na polach ja mam solarisa już 3 lata i jeszcze się na nim nie zawiodłem.Mi skumanie solarisa zajeło parę wypadów w teren.Zdrów
Napisano
Jeśli chodzi o White's Classic, to mogę polecić mogę III SL, długi czas bawię się tym sprzętem i nigdy nie zawiódł. Wykrywacz zdecydowanie na kolor, ale z większym żelazem sobie radzi. Możliwość tuningu pozwala na zwiększenie zasięgu. No i cena do 600zł.
Napisano
Ajam4 co ty sie uparłeś do alla kolega pisze do ceny 800 zł więc wybacz,za 800 zł kupi se coś lepszego niż All nie twierdze że jest to zły wykrywacz bo sam go używałem,moim zdaniem All war jest około 500zł
Napisano
No jasne ;-) Tak sobie kolego to tłumacz ;)) Następny który tworzy legendy" na temat wykrywaczy i poprawia sobie samopoczucie :-) Co byś wybrał kolego - gdybyś miał wybór - Fiata 126p czy Mercedesa ???

Wracając do tematu to polecam Ci Rutusa Solarisa lub jak mój przedmówca wyżej White'sa Classica III SL. Nie będziesz zawiedziony
Napisano
Ajam4 znowu cie poprawiam mówisz bzdety ja kupiłem wykrywacz z wyższej stajni i są tego efekty,jakby tak bylo jak piszesz kupiłbym se ace 150 za 500 zł i nie przepłacał.Poprostu na co kogo stać ten se to kupuje.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie