Defekt Napisano 10 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Witam!Dzisiaj wpadła takowa pochwa i chciałbym prosić o rady jak ją oczyścić, zabezpieczyć. Zależy mi, żeby zachować jak najwięcej oryginalnej farby ale też żeby już dalej jej nie żarła rdza.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Defekt Napisano 10 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2011 .1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Defekt Napisano 10 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2011 .2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Defekt Napisano 10 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2011 .3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Szpadel Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Hmmmm najlepiej to kwas szczawiowy, wkładasz w takowy roztwór zostawia farbe a zjada rdzę, tylko pa takiej kąpieli trzeba fanta dokładnie umyć i porządnie naoliwić bo matowieje.Jest jeszcze inny patent który stosowałem na pudełkach po papieroskach z I wojny i (z cienkiech stalowej blachy, zżerało rdze i zostawała farba jak marzenie) , mianowicie owiany złą sławą fosol, niektórzy twierdzą że żre farbe ale ja z doświadczenia wiem że to nie do końca prawda a efekty wychodzą pierwsza klasa.Ale zalecał bym krótką kąpiel i często oglądać jak postępuje oczyszczanie bo jednak fosol potrafi działać bardzo szybko.I sposób na pewno Ci każdy poleci ale sądzę że drugi też powinien dać niezłe efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.