wonpiotrus Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Witam, prosze o rade jak wyczyścić ten medalik. Materiał mosiądz. Z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonpiotrus Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Moze papka z cieplej wody ,octu i soli na początek? Czy jakis inny sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Tylko nie kwas! Oliwa z oliwek.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonpiotrus Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Ok sprobuje oliwa. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orm26 Napisano 26 Kwiecień 2011 Share Napisano 26 Kwiecień 2011 Autoliza kilka godzin, a później wygotować w destylowanej wodzie albo wymoczyć przez kilka godzin i delikatnie mosiężna szczoteczką. amiałem podobny w znacznie gorszym stanie i doczyściłem idealnie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bero501 Napisano 26 Kwiecień 2011 Share Napisano 26 Kwiecień 2011 Wg. mnie oliwa z oliwek na 2 tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.