kaiel Napisano 4 Kwiecień 2011 Autor Napisano 4 Kwiecień 2011 Witam . Od tygodnia sprawdzam forum , czytam różne opinie co jest dobre dla początkującego do 1000zł . Wczoraj oka nie zmrużyłem , nadal miałem wątpliwości (dramat). Co wybrać ? Kolorki czy militarka i tu cała lista wykrywek w zasięgu cenowym ...(pomijam tu rozważania nad midasem , smętkiem ,salamandrą ,hardym ,używanymi sprzętami oraz moje poszukiwania na alezło ) Określiłem się że musi to być coś prostego i z gwarancją (bo mam pecha do wszelkiej elektroniki) : ace250 ,f2 lub white's coinmaster .Dobra ,chce whites'a ,ale jestem wysoki i kolejne obawy czy nie będzie za krótki ... ok wysyłka odpada jadę do Wawy przymierzyć ,cholera krótki ...pozostałe dwa także , acy wypada najlepiej (ale osłona sondy kosztuje 60 zł a nie dał bym za to więcej niż 5 , w pale się nie mieści takie ździerstwo)Wszystkie wymagały wydłużenia (sprzedawca robił wrażenie że nigdy z tym problemem się nie spotkał , jakby tylko pigmeje szukały skarbów).Dobra wykombinowałem jak przedłużyć ace250 ,musiałem dokupić tylko jedną rurkę i tu kolejny szok taki kawałek rurki kosztuje 50 zł. Cierpliwość się skończyła ...jeśli mam przedłużać to na pewno nie to żółte coś ...whitesa sobie przedłużę tylko jak (jesli ktos miał taki problem lub ma połamane elementy od white'sa to chętnie je przygarnę lub wysłucham dobrej rady)Mam nadzieję że Whites Coinmaster to dobry wybór , co o tym myślicie ?Cieszę się że mam to już za sobą , ale zaraz teraz moge tesoro silvera dostać za 1000 , oddać whitesa ???kiedy to się skończy !!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.