koleś Napisano 4 Kwiecień 2011 Napisano 4 Kwiecień 2011 salamandra to wykrywacz dla osób cierpliwych i o mocnych nerwach trudna w obsłudze ale kiedy ja poznasz potrafi wynagrodzic pięknymi trafieniami
Matexxx_2007 Napisano 4 Kwiecień 2011 Autor Napisano 4 Kwiecień 2011 Aha dzięki, pewnie źle mam ją do gruntu dostrojoną, myślałem, że się zepsuła, poniewarz na pierwszym wypadzie jak wciskałem reset to wskazówka znajdowała się na środku, a gdy puszczałem ten przycisk opadała na lewą stronę do końca.
szczurek_1979 Napisano 7 Kwiecień 2011 Napisano 7 Kwiecień 2011 dokładnie jak przedmówca napisał :) cierpliwość jest złotem :) a ten sprzęt potrafi bardzo pozytywnie zaskoczyć :) pozdrawiam i powodzenia z jaszczurką" życzę szczurek
cryssmar Napisano 31 Sierpień 2011 Napisano 31 Sierpień 2011 Mam pytanka do użytkowników Salamandry. Czy dyskryminacja w tym sprzęcie jest wystarczająca by pomijać mocno skorodowane gwoździe i czy nadaje się na polne monetki?
robgnia Napisano 31 Sierpień 2011 Napisano 31 Sierpień 2011 Witam Jestem użytkownikiem salamandry s5 już od ok 3 miesięcy wież mi że gwozdzi na dyskryminacji nie kopałem jeszcze no chyba że na statyku ale tam to normalka,jedyny problem co miałem na dyskryminacji to :-) odłamki w strzegomiu na polu ale jakie to były odłamki wielkości imadła chyba żadna dyskryminacja nie odrzuci takich odłamków :-),co do monetek to nic nie powiem bo posiadam cewke 37 i tu jest problem,ja kupując wykrywke nastawiłem się na militarke teraz może coś kupie na monetki.Cewka 22 albo 25 napewno będzie łapać monetki poczytaj tematy o salamandra jest tego troche na forum.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.