Skocz do zawartości

Salamandra problem

Matexxx_2007

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
salamandra to wykrywacz dla osób cierpliwych i o mocnych nerwach trudna w obsłudze ale kiedy ja poznasz potrafi wynagrodzic pięknymi trafieniami
Napisano
Aha dzięki, pewnie źle mam ją do gruntu dostrojoną, myślałem, że się zepsuła, poniewarz na pierwszym wypadzie jak wciskałem reset to wskazówka znajdowała się na środku, a gdy puszczałem ten przycisk opadała na lewą stronę do końca.
  • 4 months later...
Napisano
Mam pytanka do użytkowników Salamandry. Czy dyskryminacja w tym sprzęcie jest wystarczająca by pomijać mocno skorodowane gwoździe i czy nadaje się na polne monetki?
Napisano
Witam

Jestem użytkownikiem salamandry s5 już od ok 3 miesięcy wież mi że gwozdzi na dyskryminacji nie kopałem jeszcze no chyba że na statyku ale tam to normalka,jedyny problem co miałem na dyskryminacji to :-) odłamki w strzegomiu na polu ale jakie to były odłamki wielkości imadła chyba żadna dyskryminacja nie odrzuci takich odłamków :-),co do monetek to nic nie powiem bo posiadam cewke 37 i tu jest problem,ja kupując wykrywke nastawiłem się na militarke teraz może coś kupie na monetki.Cewka 22 albo 25 napewno będzie łapać monetki poczytaj tematy o salamandra jest tego troche na forum.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie