Marcin_21_2009 Napisano 20 Marzec 2011 Autor Napisano 20 Marzec 2011 witam Prosiłbym o poradę czy opłaca się go kupować i jaki jest koszt?Może ktos ma ten sprzęt ,proszę o jakies informacje na temat tego wykrywacz?http://www.youtube.com/watch?v=GKEM77WRDJs
zielony. Napisano 20 Marzec 2011 Napisano 20 Marzec 2011 Czy się opłaca? Ciężko odpowiedzieć na takie pytanie, teoretycznie wykrywacz może się zwrócić w przeciągu jednego dnia, i to nie All, pytanie, czy będziesz z niego zadowolony, ja jestem w 100% usatysfakcjonowany jego możliwościami, zasięgi ma baardzo dobre na kolor jak i na większe przedmioty, naprawde nie jeden użytkownik fabrycznego sprzętu by się zdziwił na plus, reasumując All to uniwersalny wykrywacz o bardzo dobrych zasięgach, ale koniecznie musi być oryginalny, pozdrawiam:)
gargulec Napisano 21 Marzec 2011 Napisano 21 Marzec 2011 witam.dołączę się zielonego sprzęt godny swej reputacji,mnie zaskoczył .
gral Napisano 21 Marzec 2011 Napisano 21 Marzec 2011 Witam,ja również potwierdzam wcześniejsze wypowiedzi kolegów.Co do filmów z Allem to nie odzwierciedlają jego prawdziwych możliwości,a kolega zielony mówiąc oryginalny" miał na myśli sprzęt z pod ręki pana Aleksandra.Pozdrawiam.
pawpg Napisano 22 Marzec 2011 Napisano 22 Marzec 2011 Potwierdzam poprzednie wypowiedzi (tylko spod ręki Pana Aleksandra)
Camiusss Napisano 22 Marzec 2011 Napisano 22 Marzec 2011 Witam.Z samoróbek to bym brał Tesoro Eldorado lub Alla-1m :DP.s. sprzęt wart swojej ceny :)
zielony. Napisano 22 Marzec 2011 Napisano 22 Marzec 2011 Dyskusja tutaj właśnie dotyczy All-1M, miałeś do czynienia z Tesoro Eldorado?
Camiusss Napisano 22 Marzec 2011 Napisano 22 Marzec 2011 Tak mam,ale wysłałem aby Jeden znajomy ją dobrze dostroił i dostanę ją z powrotem to Ci napiszę jak się sprawuję.Miałem Alla-1 i bardzo dobre miał osiągi gorzej trochę było z dyskryminacją:)Pozdrawiam.
zielony. Napisano 22 Marzec 2011 Napisano 22 Marzec 2011 Ok, w moim All-u dyskryminacja jest naprawdę porządna, od dłuższego czasu zastanawia mnie która konstrukcja jest lepsza, jakie ma zasięgi ten Tesoro? Czy sygnalizuję większe głęboko zalegające przedmioty? Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.