41pp Napisano 14 Marzec 2011 Autor Share Napisano 14 Marzec 2011 Dawno , dawno temu, byłem na koloniach, w Łebie; to był, 1956-1958 rok, Pani nas prowadziła, etonową" drogą, w kierunku wydm uchomych", po około półgodzinie -godzinie, marszu, a wiadomo, /jak dziesięciolatki/ chodzą, dotarliśmy do ciekawej konstrukcji, po prawej stronie, walało się tam dużo złomu" i poszarpanych, konstrukcji, żelbetowych od Rąbka towarzyszył nam , Pan Przewodnik.I teraz pytanie, co to mogło być?? pytanie po 55-latkach , czy to co mówił Pan Przewodnik, V2? /wyrzutnia/.Czy też, moja retrospekcja, dziecięca.Dlatego, umieszczam temat w HP.GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 Wystarczy wpisać w szukajke http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=642573#724649 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 14 Marzec 2011 Autor Share Napisano 14 Marzec 2011 Tradytor, Widziałeś tam ampę" , do odpalania V2?Masz rację, poco Fora, wystarczy wpisać w Wójka, Gooogle, a potem w Wiki, taż tam Wszystko, już napisano!Muszę kończyć, bo na TV, zaczyna się Taniec z Gwiazdami.Żegnam, ale powrócę.Justas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 14 Marzec 2011 Autor Share Napisano 14 Marzec 2011 Wróć, Czarownicy"??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 Fora są po to by je czytać kolego.Przeczytaj ten wątek z mojego śnurka a dowiesz się czy odpalano tam V2 czy nie.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 14 Marzec 2011 Autor Share Napisano 14 Marzec 2011 Tradytor, piszesz, świetne, artykuły, na prawdę doskonałe!gmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 Naprawdę piszę się azem".Chyba sam nie wiesz o co pytasz pytasz czy była tam wyrzutnia V2 w podanym linku masz odpowiedz.Skoro nie wiesz o co Ci chodzi to ja Ci nie pomogę i już zmykam z Twojego wątku.PS też piszesz świetnie i doskonale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 14 Marzec 2011 Autor Share Napisano 14 Marzec 2011 Dzięki, Tradytor, Dużo pomogłeś.gmvNawet nie Wiesz jak wiele.Pozdrawiam Serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 15 Marzec 2011 Autor Share Napisano 15 Marzec 2011 Jeśli chodzi o moją ortografię, to Szanowny Tradytorze, wybacz, jak zwykle coś, za coś,jestem inżynierem, a niestety nie orto-kaligrafem, dwa w jednym, to tylko w reklamie TV.Z Całym Należnym Szacunkiem.Pozdrawiam.GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Widzisz też jestem tylko inżynierem a jednak można nie tylko w reklamie.Szerokie ukłony.Pozdrawiam serdecznie i już nie przeszkadzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 15 Marzec 2011 Autor Share Napisano 15 Marzec 2011 Bardzo przepraszam, jeśli uraziłem, ja co prawda nigdy w Łebie nie byłem na wczasach", ale pytanie które pozwoliłem sobie postawić na Forum, dotyczy pewnych moich wątpliwości, co do Rąbka,/znanych z netu/, ale może jeszcze ktoś z Kolegów, coś wniesie, w temacie.Serdecznie Pozdrawiam i jeszcze raz Przepraszam.gmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.