Skocz do zawartości

V2??, Łeba -Rąbek.

41pp

Rekomendowane odpowiedzi

Dawno , dawno temu, byłem na koloniach, w Łebie; to był, 1956-1958 rok, Pani nas prowadziła, etonową" drogą, w kierunku wydm uchomych", po około półgodzinie -godzinie, marszu, a wiadomo, /jak dziesięciolatki/ chodzą, dotarliśmy do ciekawej konstrukcji, po prawej stronie, walało się tam dużo złomu" i poszarpanych, konstrukcji, żelbetowych od Rąbka towarzyszył nam , Pan Przewodnik.
I teraz pytanie, co to mogło być?? pytanie po 55-latkach , czy to co mówił Pan Przewodnik, V2? /wyrzutnia/.
Czy też, moja retrospekcja, dziecięca.
Dlatego, umieszczam temat w HP.
GW

Tradytor, Widziałeś tam ampę" , do odpalania V2?
Masz rację, poco Fora, wystarczy wpisać w Wójka, Gooogle, a potem w Wiki, taż tam Wszystko, już napisano!
Muszę kończyć, bo na TV, zaczyna się Taniec z Gwiazdami.
Żegnam, ale powrócę.
Justas.

Naprawdę piszę się azem".Chyba sam nie wiesz o co pytasz pytasz czy była tam wyrzutnia V2 w podanym linku masz odpowiedz.Skoro nie wiesz o co Ci chodzi to ja Ci nie pomogę i już zmykam z Twojego wątku.PS też piszesz świetnie i doskonale

Jeśli chodzi o moją ortografię, to Szanowny Tradytorze, wybacz, jak zwykle coś, za coś,jestem inżynierem, a niestety nie orto-kaligrafem, dwa w jednym, to tylko w reklamie TV.
Z Całym Należnym Szacunkiem.
Pozdrawiam.
GW

Bardzo przepraszam, jeśli uraziłem, ja co prawda nigdy w Łebie nie byłem na wczasach", ale pytanie które pozwoliłem sobie postawić na Forum, dotyczy pewnych moich wątpliwości, co do Rąbka,/znanych z netu/, ale może jeszcze ktoś z Kolegów, coś wniesie, w temacie.
Serdecznie Pozdrawiam i jeszcze raz Przepraszam.
gmv

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie