tomkin Napisano 12 Marzec 2011 Autor Share Napisano 12 Marzec 2011 W styczniowym numerze pojawił się niezły artykuł o lotnisku w Redzikowie.Jutro wybieram się tam z psem pooglądać.Jestem zaskoczony,że było to niemieckie lotnisko.Ale wyczytałem gdzieś,że pod w okolicy południowo-zachodniej części Słupska było jeszcze jedno małe lotnisko,ma ktoś może jakieś bliższe informacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kot05 Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Witam,móglbys mi podac Twój mail? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkin Napisano 15 Marzec 2011 Autor Share Napisano 15 Marzec 2011 Chcesz pogadać?Tomkin0@onet.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkin Napisano 15 Marzec 2011 Autor Share Napisano 15 Marzec 2011 Nie jestem pewien,czy weszło,noto jeszcze raz tomkin0@onet.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.