elprzemko Napisano 9 Marzec 2011 Autor Napisano 9 Marzec 2011 Czy Fisher F 70, sprawdzi się w poszukiwaniach monet, i czy to dobry sprzęt na Kolorek ?? i łatwy dla osoby początkującej.
carmelo1 Napisano 9 Marzec 2011 Napisano 9 Marzec 2011 wysmielity :) z cewka DD jak dla mnie rewelacja..choc nie skupiam sie a monetach..ale kolorek.
ZeWschOdu Napisano 9 Marzec 2011 Napisano 9 Marzec 2011 Moim zdaniem jest bardzo dobry na kolor co prawda mozna powiedziec ze dopiero z tym sprzetem zaczynam..:] carmelo1 powiedz coś o osiągach z cewką DD bo się nad nią zastanawiam;)
SHarky Napisano 9 Marzec 2011 Napisano 9 Marzec 2011 Czy to prawda iż wspomniany Fisher posiada niezwykle szybki tryb dynamiczny?
carmelo1 Napisano 10 Marzec 2011 Napisano 10 Marzec 2011 nie mam zbytnio porównania co do cewki która się dostaje od razu bo w sklepie kupując F70 wymieniłem na DD i na tamtej nie chodziłem..ale DD jak dla mnie świetnie ściąga na lesie jak i na polu.kolega chodząc na minelabie 705 zobaczył jak DD śmiga i do swojego tez dokupił..polecam
carmelo1 Napisano 10 Marzec 2011 Napisano 10 Marzec 2011 nie wiem o co chodzi z tym trybem SHarky iezwykle szybki tryb dynamiczny" ma dwa tryby wolne przemiatanie i szybsze ja chodze na szybszym a mowia ze na wolnym mozna osiagnac wiekszy zasieg w lato potestuje..
talgo Napisano 10 Marzec 2011 Napisano 10 Marzec 2011 kolega kaczka ma porównanie tych cewek i wyszło mu z tego co pamiętam że standardowa cewka jest czulsza od tej z F75 tyle że tu masz większe pole zamiataniaale F70 na kolor jak najbardziej tak tym bardziej że to typowy drobnicowiec i tylko pod tym kątem był konstruowany
elprzemko Napisano 10 Marzec 2011 Autor Napisano 10 Marzec 2011 Czy starndardowa Cewka w F 70 tj. kopytko ma dobre osiągi na kolorek w terenie ??
talgo Napisano 11 Marzec 2011 Napisano 11 Marzec 2011 na forum nie pisałeś wspominałeś jak spotkaliśmy się na polu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.