Skocz do zawartości

Wykrywacz statyczny fisher f555

tytantx

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam.jeżeli ten wykrywacz składany jest w Puławach,to nie polecam.miałem go i szybko zwróciłem producentowi.
Napisano
koego RUFA wykrywacz ten składany jest na podkarpaciu a czy możesz coś wiecej o nim powiedzieć głównie chodzi mi o zasieg sprzedawca twierdzi że hełm łapie na 1.1m i czy to dobra cena jak za taki sprzęt?
Napisano
Poczytaj sobie tutaj http://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=f555&ws=txt&id_forum=1&forum=on
To nie będzie żaden Fisher tylko jakis klon.
Napisano
Spytaj się tego producenta czy jak deszcz popada i ziemia jest mokra jak gąbka z jakiej głębokości łapie wtedy hełm i czy da się nim w ogóle chodzić jak popada deszcz i czy jak skręcisz dyskryminacje tak aby nie widział zardzewiałego gwoździa o ile spadnie zasięg na hełm , czy np. wtedy zasięg spadnie na hełm np. do 60 cm. Lepiej kup Armanda Prospectora jeśli chcesz chodzić na militarke ale też zbierać monety i kolorki drobne.
Napisano
panowie dzieki piękne za podpowiedż nieinteresują mnie monetki bo na monetki mam fishera f5 i daje rade interesuje mnie cos typowego na militarke choć jak znajdzie coś mniejszego też sie uciesze
Napisano
Cytuję: składa te wykrywacze...lata gwarancji."
Jeżeli składa" to nie ma osobowości prawnej, a więc i lata gwarancji" są również gwarantowane", jak prognoza pogody na 09 marca 2014 r.
Jeżeli ktoś prowadzi działalność gospodarczą to ma obowiązek przestrzegania PRZEPISÓW PRAWA, a jeżeli jej nie prowadzi, to może mieć obowiązek zmywania po obiedzie :) I między innymi również stąd wynikają różnice cenowe pomiędzy wykrywaczami składaczy", a wykrywaczami firmowymi.
Napisano
kolego armand regulacje prawne mnie naprawde nieinteresują cena jak najbardziej bo niekaży ma xxxx kasy na zakupa nowej bajerandzkiej wykrywki choc coś wtym jest co napisałeś ja potrzebuje typowego militarkowca z dobrym zasiegiem i to wszystko
Napisano
tytanx nie sztuką jest mieć duży zasięg a pomijać np. monety srebrne i drobne kolorki. Musiał byś sprawdzić wykrywacz na przykład tak ustaw go żeby pomijał gwoździe i drobny złom metalowy sprawdź czy widzi monety w ogóle i o ile spadł zasięg na ten co pisałeś hełm , bo jeśli zasięg spadnie drastycznie to po co Ci taki wykrywacz lepiej kup dynamika i też złapie hełm z 60 cm ale też będzie łapał monetki.
Napisano
kol samulb a ile taki nowu hs-3 kosztuje i ewentualnie gdzie moge go nabyć i jak z cewkami do niego słyszałem też że samo wykonanie (chodzi o przełączniki )niejest za specjalne i jak z gwarancja możesaz coś więcej o tym powiedzieć
Napisano
Troche orientacji, na pierwszej stronie Forum prawie pierwszy wątek http://www.odkrywca.pl/wszystko-o-hs-3-smetek,673251.html#673251

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie