zundapp Napisano 25 Luty 2011 Autor Napisano 25 Luty 2011 Witam. Chciałem się na początek przywitać ponieważ jestem tu nowy:-) więc WITAM WSZYSTKICH. I od razu mam pytanie. Czy sprzęt White's Prizm 6T to dobry sprzęt na kolorek i ogólnie drobnice. Trochę już poczytałem na jego temat, również na tym forum. Jednak dzisiaj jest już pewnie znacznie więc użytkowników tej wykrywki niż jakiś czas temu. Tym samym bardzo liczę na wypowiedzi osób, które już dobrze poznały ten wykrywacz.
ernesto26 Napisano 25 Luty 2011 Napisano 25 Luty 2011 Kolego zastanów się jeszcze nad tereską 505, cena identyczna a z tego co czytałem to tereska lepiej sobie poradzi z drobnicą podobno głębsza jest i można militarke nią ciągnąć. Ale nie używałem żadnego z nich tylko czytałem sporo bo również miałem dylemat co wybrać.
anRO Napisano 26 Luty 2011 Napisano 26 Luty 2011 Na ebay-u kupisz P6 za 1600 zł.Jak będziesz dbał o niego to długo ci posłuży.Whites to solidny sprzęt.W xterkach urywają się nagminnie uszy od cewki.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.