Skocz do zawartości

Minelab Quattro MP - proszę o opinie i wszelkie sugestie

tasiorman

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
x-TERRY nie mialem wiec nie moge porownac a quattro mam wiec napisze tak : Quattro to bardzo gleboki sprzet na drobnice ( militarki nie zbieram ) Bajecznie prosty w obsludze wlacz i szukaj, troszke ciezki ale mozna sie przyzwyczaic.
W zasmieconym terenie troszke wariuje i ma spore maskowanie zelaza ale jak Miejsce nie jest za bardzo zasmiecone to naprawde ciagnie gleboko ( cewka 10.50-10" )Moneta wielkosci 5 zl-glebokosc 38 cm przy wyraznym sygnale. Przy wiekszych cewkach to juz nawet sobie nie wyobrazam jakie doly trzeba by kopac :)
Niektorzy powiadaja, ze trzeba z nim wolno chodzic ale ja sadze, ze jest to jakis mit, zreszta waga quattro nie zabardzo pozwala na szybkie przemiatanie i co do tych opinii nalezy podchodzic sceptycznie.
Wedlug mnie najgorsza cecha tego detektora jest pinpointing.
Ogolnie bardzo fajny wykrywacz, tak jak pisalem, bajecznie prosty w obsludze, gotowe 4 programy, mozliwosc zapisu wlasnych 4 ustawien i wszystko mozna na bierzaco korygowac.
Ja chodze z nim po plazach bo tam spisuje sie najlepiej i zeczywiscie nie ma zadnych wzbudzen, piskow, szumow cichutko, gladko i gleboko :)
Ps. Czego Quatro nie wykryje, tego sercu nie zal :))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie