tasiorman Napisano 21 Luty 2011 Autor Napisano 21 Luty 2011 Tak jak w temacie. w tej chwili posiadam X-terrę 30, chciałbym się przeżucić na coś lepszego. Czy QUATTRO to dobry sprzęt???
OGNISTY Napisano 22 Luty 2011 Napisano 22 Luty 2011 x-TERRY nie mialem wiec nie moge porownac a quattro mam wiec napisze tak : Quattro to bardzo gleboki sprzet na drobnice ( militarki nie zbieram ) Bajecznie prosty w obsludze wlacz i szukaj, troszke ciezki ale mozna sie przyzwyczaic.W zasmieconym terenie troszke wariuje i ma spore maskowanie zelaza ale jak Miejsce nie jest za bardzo zasmiecone to naprawde ciagnie gleboko ( cewka 10.50-10" )Moneta wielkosci 5 zl-glebokosc 38 cm przy wyraznym sygnale. Przy wiekszych cewkach to juz nawet sobie nie wyobrazam jakie doly trzeba by kopac :)Niektorzy powiadaja, ze trzeba z nim wolno chodzic ale ja sadze, ze jest to jakis mit, zreszta waga quattro nie zabardzo pozwala na szybkie przemiatanie i co do tych opinii nalezy podchodzic sceptycznie.Wedlug mnie najgorsza cecha tego detektora jest pinpointing.Ogolnie bardzo fajny wykrywacz, tak jak pisalem, bajecznie prosty w obsludze, gotowe 4 programy, mozliwosc zapisu wlasnych 4 ustawien i wszystko mozna na bierzaco korygowac.Ja chodze z nim po plazach bo tam spisuje sie najlepiej i zeczywiscie nie ma zadnych wzbudzen, piskow, szumow cichutko, gladko i gleboko :)Ps. Czego Quatro nie wykryje, tego sercu nie zal :))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.