Gość Napisano 7 Marzec 2004 Napisano 7 Marzec 2004 Witam . . .Chcę kupić sam wykrywacz PI (puls injecton)firmy jabel (ze strony www.jabel.com.pl)chcę reszte zrobić sam ceweke i rączke.Powiedzcie czy sie opłaca ,czy to dobry sprzęt na militaria,czy mozna gdzieś taniej kupić.Bardzo bym Był wdzięczny ..Aha i czy ktoś ma jakieś fotki dotyczące tego wykrywacza gotowego i w stanie surowym.POZDROWIENIA :|):|)
Gość Napisano 11 Marzec 2004 Napisano 11 Marzec 2004 NO dalej wwiem ze jest ktos co wie cos o tym Q!!!!QQ!!!POWIEdzcie cośPZDR:):)
watorresbo Napisano 11 Marzec 2004 Napisano 11 Marzec 2004 witajtaniej to juz chyba nie kupisz a z opini kolegów to jabel cieszy się dużym zainteresowaniemzłożenie wykrywacza jest dość proste , więcej problemów będziesz miał z cewkąproponuje także odwiedzenie strony- www.PoszukiwanieSkarbów.com tam juz chyba dogłębnie zryto" ten tematpozdrawiam
Gość Napisano 11 Marzec 2004 Napisano 11 Marzec 2004 Dzięki za odpowiedz juz wszystko wiem POZDROWIENIA Dla ciebie i wszystkich z fachu
Gość Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27622881Polecam w razie problemów ze złożeniem Jabla warto.
kaaktus Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 a czy moze ktos podeslac schemat jabla" Dzieki Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.