chomi1980 Napisano 13 Luty 2011 Autor Share Napisano 13 Luty 2011 Kto chętny z okolic na zimowe kopanko,zapraszam lasy mięciutkie a i na polu da radę szpadelka wbić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebok24 Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 Jestem chętny. Aktualnie mieszkam od4lat w Giżycku. Od tego roku mam wykrywacz ale jeszcze nie byłem na wykopkach (ziemia zmarznięta). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek1978 Napisano 18 Luty 2011 Share Napisano 18 Luty 2011 Ja jestem z Korsz więc do Kętaki nie daleko możemy się jakoś zgrac jak Matka ziemia odpusci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomi1980 Napisano 18 Luty 2011 Autor Share Napisano 18 Luty 2011 Ok. czekamy na rostopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebok24 Napisano 12 Marzec 2011 Share Napisano 12 Marzec 2011 Powolnym krokiem idą roztopy. Jeszcze z 2tyg i bez problemów można pochodzić. A masz kolego może jakieś fajne miejscówki w twoich okolicach? Ja byłem we wtorek w woj świętokrzyskim i na podwórku u teścia chodziłem efekt auczyłem się chodzić z F2 czyli czytać co on tam wyświetla" 1 łuseczka od mausera. Pozdrawiam ps. W świętokrzyskim śniegu nie ma od 2tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 12 Marzec 2011 Share Napisano 12 Marzec 2011 krakow kopie jutro, pozdro, dasz dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomi1980 Napisano 12 Marzec 2011 Autor Share Napisano 12 Marzec 2011 rebok ja lece jutro,dam znac jak ziemia myślę ze na następny weekend można się z organizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebok24 Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 I jak tam na wyprawie? Ziemia puściła? Ja pracuję w sobotę.:-(. Ale zobaczymy. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomi1980 Napisano 14 Marzec 2011 Autor Share Napisano 14 Marzec 2011 Ziemia jak skała 5-7cm OK a potem twardo,trafiłem na paskudny las kupa odłamków i 2 moniaki naryłem się jak głupi.Na miejscówki dojechać cięzko bo passacik niski i lipa błota kupa..heniek1978 a ty jak kopiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebok24 Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 A więc takie buty. Spokojnie jeszcze z 10dni i będzie normalnie można kopac chyba że mróz przyłapie. W takim lesie to z F2 można się pokręcić włączyć dyskryminacje i na kolorek szukać. Pozdrawiam myślę, że wkrótce się wybierzemy na poszukiwania razem w okolicach Kętrzyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 16 Marzec 2011 Share Napisano 16 Marzec 2011 krakow kopal w niedziel i cos wykopal. w czwartek tezs jade kiopac, napewno pokaze fotki. a o to link do zdjec z niedzielihttp://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=684445 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Key_PL Napisano 25 Lipiec 2011 Share Napisano 25 Lipiec 2011 Cześć,Jestem w Kętaki w tym tygodniu. Z piszczałą i magnesikiem. Jeżeli ktoś chętny na wypad choćby jutro, to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebok24 Napisano 13 Sierpień 2011 Share Napisano 13 Sierpień 2011 Siemka. Sorki, że się nie odzywałem ale czasu brakowało. Dalej aktualny wspólny wypad? np w następny weackend? POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.