Piotr4415 Napisano 11 Luty 2011 Autor Napisano 11 Luty 2011 Witam kupiłem teraz ACE Euro ,i mam już problem sprzedawca chyba mnie wystrzelił i dał mi używano cewkę (moim zdaniem) jest porysowana z różnych stron,wszystkie inne części są nowe,i tu moje pytanie czy jak kupujecie wykrywacze spotkaliście się już z takim czymś ??? ,bo raczej jak nowe to powinno byś bardzo ładne ...
martino08 Napisano 11 Luty 2011 Napisano 11 Luty 2011 Jeżeli ze sklepu i nowe to powinno być w stanie nienaruszonym i nie śmiganym" :).Nie widzimy zdjęć więc ciężko powiedzieć czy te rysy, które widzisz są powierzchowne czy głębokie, czy są jakieś odpryski itp.Jeżeli zarysowana jest osłona cewki to nie przejmowałbym się tym za bardzo bo sam ją porysujesz przy pierwszym wyjściu w teren.
OGNISTY Napisano 11 Luty 2011 Napisano 11 Luty 2011 Sprawdz czy miejsce mocowania cewki z tyczka jest wytarte zewnatrz a zwlaszcza wewnatrz, jesli tak to masz kolego uzywke oczywiscie jesli juz z nim troche smigales to i tak bedzie troszke wytarte.Pozdrawiam.
Piotr4415 Napisano 11 Luty 2011 Autor Napisano 11 Luty 2011 tak tak te miejsce co się tyczkę wkłada to jest mocno wytarte !
Piotr4415 Napisano 11 Luty 2011 Autor Napisano 11 Luty 2011 i co powiecie ,do powiększenia i czekam na wasze zdanie ?
samulb Napisano 11 Luty 2011 Napisano 11 Luty 2011 A u którego sprzedawcy kupiłeś? Będzie przestroga dla innych żeby uważac. Może w sklepie używali jako demonstracyjnego albo ktoś kupił troche polatał i oddał. A swoja drogą jak sie nie wzbudza i nie powykruszana to i tak po pewnym czsie porysujesz.
Piotr4415 Napisano 11 Luty 2011 Autor Napisano 11 Luty 2011 z allegro od adamdet - nie ma nawet jednego negatywa ,a cewka ze strony ziemia-cewka ,,siwo niby gumowa,, też jest porysowana ,dzięki za opinie
samulb Napisano 11 Luty 2011 Napisano 11 Luty 2011 Daj jeszcze drugie zdjecie od spodu, bo na tym to wygląda idealnie, albo zbliżenie tylko bez błysków światła.
samulb Napisano 11 Luty 2011 Napisano 11 Luty 2011 Nie masz co sie martwić, te spody tak wyglądają jakby zaplamione i ze smugami ale to żadna wada, tylko wygląd tego gumowania. Na priv. podeslę ci link z wyglądem mojej, mam jeszcze drugi euro Ace i sonda wygląda bardzo podobnie do twojej. Drobne rysy to na tej gumie robią się nawet od kartonu, ale sa naprawdę powierzchowne, wystarczy je przetrzeć na mokro i znikaja.
Piotr4415 Napisano 12 Luty 2011 Autor Napisano 12 Luty 2011 Twoja sonda jest super i nowa ,ten plastik co w niem jest ta sonda jest mocno porypana w 2 miejscach ,a te mocowanie rurka uszka od sondy są w dobrym stanie ,Ale cewka ...
Cpt.Nemo Napisano 12 Luty 2011 Napisano 12 Luty 2011 A tak na przyszlosc to zdjecie cewki powinno sie robic na gladkim neutralnym tle. Takie laciate agresywne podloze powoduje skuteczne zatarcie wszelkich szczegolow :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.