RAJTEKZKS Napisano 10 Luty 2011 Autor Share Napisano 10 Luty 2011 Panowie i Panie poszukuję tej pozycji.Lub namiaru gdzie mógłbym ją zakupić lub chociaż autora bo za nic nie mogę na nią trafić ani nic na jej temat.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 11 Luty 2011 Share Napisano 11 Luty 2011 Witam,W źródłach, do których mam dostęp nie znalazłem takiej pozycji. Był natomiast taki tytuł:Wiosna na rumowisku i inne wspomnienia pionierów".Opracował Zdzisław Linkowski, wydano w Gorzowie Wlkp., Gorzowskie Towarzystwo Kultury: Biblioteka Regionalna rok 1987.Może o to Koledze chodzi?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 13 Luty 2011 Autor Share Napisano 13 Luty 2011 Dokładnie ta pozycja:) Kolega błędnie podał mi tytuł ale chodzi o wspomnienia z Gorzowa WlkpWiadomo cos koledze gdzie ja zdobyć?Pozdrawiam i dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 14 Luty 2011 Share Napisano 14 Luty 2011 Niestety, mam tylko namiary na egzemplarze znajdujące się w Bibliotece Narodowej i Bibliotece UW w Warszawie.W necie znalazłem jednak adresy Bibliotek w Gorzowie:www.wimbp.gorzow.pl tel.(95)727.80.40Pod numerem 727.70.70 znajduje się Antykwariat Księgarski. Jeżeli książka będzie dostępna to tam chyba są największe sznsę na jej zdobycie.Powodzenia i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.