Xjan Napisano 8 Luty 2011 Autor Share Napisano 8 Luty 2011 Mam pytanie, odnośnie zlotów pojazdów militarnych w Czechach.Chciał bym się dowiedzieć czy są organizowane w Czechach zloty podobne mniej więcej do tego co jest robione w Bornem Sulinowie, Darłowie, Bielsko Biała itp. Jeśli to możliwe prosił bym o jakieś szczegółowe informacje. Pozdrawiam i dziękuję.Xjan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 9 Luty 2011 Share Napisano 9 Luty 2011 Witaj . zloty pojazdów jak i rekonstrukcję są organizowane w republice czeskiej.dziś postaram się odpowiedzieć gdzie co i jak na ten rok jest przewidywane.można też samemu poszukać na detektorveb.cz. ja zapytam kolegów z czech. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 10 Luty 2011 Share Napisano 10 Luty 2011 Witam a możesz też podpowiedzieć gdzie w Czechach odbywają się jakieś ciekawe giełdy staroci - militariPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 11 Luty 2011 Share Napisano 11 Luty 2011 Giełda jest w Pradze , ta największa odbywa się z okazji dni pragi ,www.detektorweb.cz tam znajdziesz wszelkich informacji. warto odwiedzić tą giełdę dużo wszystkiego a i ceny umiarkowane.byłem widziałem. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 Jak co roku polecam fajną imprezkę w Kralikachhttp://www.akcecihelna.com/i bardziej wyraźnie:http://www.akcecihelna.com/program.php?lang=plPoszukaj na Forum fotek z lat poprzednich.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xjan Napisano 21 Luty 2011 Autor Share Napisano 21 Luty 2011 Szkoda że tak mało ludzi wie coś o zlotach w Czechach. Ale dzięki za informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.