Skocz do zawartości

ustawienia x-terry 30,teknetics delta4000

gardzio

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam mam X-Terra 30 na militarke się raczej nie nadaje czułość sensitiv na maxa na 10 , głośność na maxa 10, wciskasz przycisk Patterns i przechodzisz na Am All Metal. Do militarki raczej się nie nadaje do szukania monetek i kolorków jest idealny.
Sensitiv na maxa , Głośność na maxa , i wycinasz dwie pierwsze kreski -4 i 4 co powoduje że wykrywacz nie wykrywa drobnego złomu i cieńkich folii sreberek z fajek czekolad itp. Te kwadraciki wycinasz przez wciśnięcie przyciski Accept Reject po najechaniu na dany kwadracik przyciskami - + na panelu i wtedy wycinasz je przyciskiem Accept Reject. Tak ustawiony wykrywacz jest przygotowany do szukania monet i kolorków bez zbędnego kopania śmieci metalowych.
A na militarke raczej kup sobie jakiś inny.
Napisano
delta 4000 po włączeniu automatycznie jest wycięta ikonka all metal tak zostaje,sensitiw na 10 najlepiej ogulnie jest 12 wystarczy 10 bedzie stabilny i powiem tak na militarke się nadaje wiekszy metal wyczuje nie ma problemu k98 równiesz bez problemu wiem co mówie;))na pozostały kolorek wyłapuje dobrze pozdrawiam:)
Napisano
witam, witus mam pytanie bo nie pamiętam co to jest k98 bo nie pamiętam ,pytam o szczegóły bo muszę się teoretycznie przygotować
Napisano
Część gordzio.
Cieszę się że Ci ustawienia się przydały . X-Terra 30 jak zobaczysz z obserwacji w terenie że jest nie wrażliwa na warunki terenowe co czyni ją prawdziwą kosą na kolor i do tego praktycznie po uruchomieniu jej jest gotowa do pracy (bez zbędnego czasu ustawiania jej) jak automat.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie