gardzio Napisano 24 Styczeń 2011 Autor Napisano 24 Styczeń 2011 witam jak ustawić x-terre 30, teknetics delta 4000 na wykrywanie militariów ,monet, w każdym jest standardowa cewka,
PUMA1 Napisano 25 Styczeń 2011 Napisano 25 Styczeń 2011 Witam mam X-Terra 30 na militarke się raczej nie nadaje czułość sensitiv na maxa na 10 , głośność na maxa 10, wciskasz przycisk Patterns i przechodzisz na Am All Metal. Do militarki raczej się nie nadaje do szukania monetek i kolorków jest idealny.Sensitiv na maxa , Głośność na maxa , i wycinasz dwie pierwsze kreski -4 i 4 co powoduje że wykrywacz nie wykrywa drobnego złomu i cieńkich folii sreberek z fajek czekolad itp. Te kwadraciki wycinasz przez wciśnięcie przyciski Accept Reject po najechaniu na dany kwadracik przyciskami - + na panelu i wtedy wycinasz je przyciskiem Accept Reject. Tak ustawiony wykrywacz jest przygotowany do szukania monet i kolorków bez zbędnego kopania śmieci metalowych.A na militarke raczej kup sobie jakiś inny.
małrer Napisano 25 Styczeń 2011 Napisano 25 Styczeń 2011 delta 4000 po włączeniu automatycznie jest wycięta ikonka all metal tak zostaje,sensitiw na 10 najlepiej ogulnie jest 12 wystarczy 10 bedzie stabilny i powiem tak na militarke się nadaje wiekszy metal wyczuje nie ma problemu k98 równiesz bez problemu wiem co mówie;))na pozostały kolorek wyłapuje dobrze pozdrawiam:)
gardzio Napisano 26 Styczeń 2011 Autor Napisano 26 Styczeń 2011 witam, witus mam pytanie bo nie pamiętam co to jest k98 bo nie pamiętam ,pytam o szczegóły bo muszę się teoretycznie przygotować
gardzio Napisano 26 Styczeń 2011 Autor Napisano 26 Styczeń 2011 witam puma1 x-terrke ustawiłem jak napisałeś wymiata tak że szkoda mówić nawet w tych warunkach pogodowych
PUMA1 Napisano 26 Styczeń 2011 Napisano 26 Styczeń 2011 Część gordzio.Cieszę się że Ci ustawienia się przydały . X-Terra 30 jak zobaczysz z obserwacji w terenie że jest nie wrażliwa na warunki terenowe co czyni ją prawdziwą kosą na kolor i do tego praktycznie po uruchomieniu jej jest gotowa do pracy (bez zbędnego czasu ustawiania jej) jak automat.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.