xdrafftx Napisano 23 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2011 Witam, pozukuje osoby z woj. Lubelskiego (Łęczna - okolice i nie tylko)które interesuja sie tematyką I wojny św. na terenach lubelszczyzny. Posiadam sporo informacji i szeroką listę miejsc do (sprawdzenia). Do wiosny pozostało jeszcze troche, wiec jest czas zeby wszystko zaplanowac i podzielić sie wiedzą. Pozdrawiam (drafft@op.pl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smolen Napisano 26 Styczeń 2011 Share Napisano 26 Styczeń 2011 Witamjak wypadzik gdzieś w okolicach Krasnegostawu to się z chęcią dołączam,pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siesko Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 no hej kolego ja jestem z lublina i chętnie się podłącze pod te wypady,właśnie kilak dni temu nabyłem nową wykrywkę i się zastanawiam gdzie tu wyruszyc jak stopnieją śniegi,a myślę że będzie to niebawem ;-) ,jak coś odezwij się na meila lub wyślij mi swoje gg co napewno ułatwi kontakt mój adres : lopezzz@vp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 Tez z Lublina jestem i bardzo chetnie przyłączę sie z moją piszczałką do wiosennej wyprawy Panowie...a może na jakieś piwko intergacyjne się umówimy-zapoznać się pomyśleć o miejscówkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdrafftx Napisano 9 Marzec 2011 Autor Share Napisano 9 Marzec 2011 Panowie planuje pierwsze wykopki na weekend 19-20 marzec, jesli ktos jest chetny to piszcie na maila, ustalimy co i jak, podzielimy sie wiedza i doswiadczeniem. drafft@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.