Dunaj Napisano 23 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2011 Czy ktoś kopał w tych okolicach ?Szukam ludzi na wypady po tym terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lex Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 Cześć pierwszy krótki wypadzik w tym roku mam za sobą ( ZIMNO ) , po trzech godzinkach mógłbym robić za kowala w Wielkiej Pardubickiej i złożyć 60% wozu konnego .Ale warto było (podeszwy mnie już swędziały i musiałem się wybrać ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 20 Luty 2011 Share Napisano 20 Luty 2011 kolego powiedz mi czy nie szukałeś w okolicach jawornika ruskiego w lesie widziałem tam świeże ślady kopania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunaj Napisano 20 Luty 2011 Autor Share Napisano 20 Luty 2011 no to teraz lex musisz jakąś szkape do tego wozu dokupić ;)u mnie jeszcze otwarcia sezonu nie było,za oknem biało i sprzęt sie marnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lex Napisano 22 Luty 2011 Share Napisano 22 Luty 2011 kolego tytantx , nie ten rejon kraju , ja grasuje gdzie indziej więc ślady które znalazłeś to nie moja twórczość pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 22 Luty 2011 Share Napisano 22 Luty 2011 kolego lex to niedaleko dynowa najleprze jest to ze ktos chodził szukał i nieznalazł hehe obok jednego z dołków sprzet jakby zaczą warjować być może dlatego ktoś to zostawił nagle z wykrywki zrobiła sie dyskoteka ale c ciekawosci zaczołem kopac i jak sie okoazało warto było ok 30 moniaków z jednego miejsca :_) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunaj Napisano 22 Luty 2011 Autor Share Napisano 22 Luty 2011 To ja jestem z tych okolicChodzisz sam czy masz jakiś kompanów chętnie bym się przyłączył do jakiejś grupy lub zmontował jakiś nowy składPozdro Dunaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 chodze sam ale chetnie wybrał bym sie z kimś ja jestem z okolic przeworska ale czasami bywam w tamtych okolicach i napewno tam bede przy pierwszej odwilży tak ze mozemy sie ustawic na jakiś wypadzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunaj Napisano 24 Luty 2011 Autor Share Napisano 24 Luty 2011 No to wstępnie jesteśmy umówieni jak śniegi odpuszczą i będziesz się wybierał w teren to daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 no problemo dunaj napisze jak tylko coś sie zmieni bo narazie cały czas sypie:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.