Perun Napisano 12 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2011 WitamZdobyłem piękną puszkę od gaz maski WH, na której zachowało się prawie 100% oryginalnej farby. Problem w tym, że została pokryta lakierem bezbarwnym. Czy jest możliwe usunięcie go bez naruszania oryginalnej zielonej farby?Dołączam pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 Nie wiadomo co to za bezbarwny, zostawił bym tak jak jest.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perun Napisano 12 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2011 Był to akrylowy lakier w sprayu. Puszka błyszczy się idiotycznie i zależy mi, by się tej powłoki pozbyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nahm01 Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 Akryl zejdzie po namoczeniu w krecie takim do rur ale nie wiem jak zadziała na farbę i puszkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.