fidzir Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 też bym obejrzał z chęcią tę twoją kolekcję..pozdrawiam...
kondrat6 Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 Post był o sprzęcie a zrobił sie o fantach,mam tylko jescze jedną uwagę,byłem wtedy z kolesiem który operował Cibole,natrzepał sporo monet i kolorku tylko że nie głebiej jak połowa sztycha szpadla,ja na GT kopałem na cały i kilka na jeszcze głebiej,Z III Waza trfiłem na sygnale podwójnym na jakieś 30cm,oceniam po sztychu szpadla,warto znać długość bo przydaje sie wiedza o zasięgach sprzętu a przecież nikt z linijka nie biega bo czasu szkoda.
norman04 Napisano 18 Luty 2011 Autor Napisano 18 Luty 2011 kondrat6- widziałem foto z Twoimi fantami.Fajne znaleziska muszę przyznać że masz się czym pochwalić.
Bartek11 Napisano 19 Luty 2011 Napisano 19 Luty 2011 Witam kolegów.Mam na oku: Minelab X-Terra 705, Suvergin gt i Omega 8000.Który z tych sprzętów będzie lepszy ?Ten ostatni jest na rynku od niedawna ale zbiera sobie pochlebne opinie.Zależy mi na DUŻYM zasięgu i precyzyjnej dyskryminacji (dość zaśmiecony teren).Ma to być sprzęt uniwersalny militaria te drobne i większe oraz nie gardzący monetkami.
zielony. Napisano 19 Luty 2011 Napisano 19 Luty 2011 Czytając mnustwo artykułów znajdujących się na forach można wyrobić sobie jakąś wstępną opinie o wykrywaczach, jeżeli ja bym stał przed takim wyborem, brał bym pod uwagę dwa pierwsze, pozdrawiam.
kondrat6 Napisano 19 Luty 2011 Napisano 19 Luty 2011 wedle zapowiedzi przesyłam mój patent na elektronikę,z ładownicy do kałacha...
kondrat6 Napisano 19 Luty 2011 Napisano 19 Luty 2011 wysunięta elektronika znacznie poprawiła wyważenie....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.