Skocz do zawartości

Jaki wykrywacz? C.d. ...

Gość oda

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Stokrotne dzięki za opinie wyrażone na temat sprzętu na łamach Forum. Dzięki radom min. Gambita. Mosina, Robiego moja wiedza o detektorach jest o niebo większa. Po dokonaniu wnikliwej (teoretycznej) analizy wybranego sprzętu, moje myśli krążą wokół nstp. pozycji: 1-Bounty Hunter Tracker IV, Quick Draw II, 2-White`s ClassicII, 3900 PRO SL,3-Tesoro Silver uMAX. Rodzi się więc(w wielkich bólach)pytanie - który ??? .... Proszę o opinie osoby, które zechciałyby mi pomóc ! A może...Smętek? (nie stety nie posiadam żadnych informacji na temat urządzenia oferowanego przez Pana H.Smętkowskiego). Wszystkim Exploratorom życzę pełnych dołków. Pozdrawiam !
Napisano
Dodaj do swojej listy Cyklopa - słyszałem, że dobry i niedrogi (chyba do 800 zł). A na pola minowe lepiej niż gwoździe sypać papierki po cukierkach - większość wykrywaczy wariuje na kawałeczku folii aluminiowej bardziej niż na czymkolwiek innym.
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam!!!

Ja mam taki wykrywacz ze folie aluminiowa zawsze poznam(Minelab Explorer XS). I fakt nigdy dalej nie kopie! Co zabawniejsze nawet nie odgarniam sciolki:D:D:D

Z powazaniem vonadamski
Napisano
A jak zapatrujecie się na produkty rodzimego Loctansa ?
Neo, argo, a może Xen ???

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie