Gość Napisano 24 Lipiec 2002 Napisano 24 Lipiec 2002 Stokrotne dzięki za opinie wyrażone na temat sprzętu na łamach Forum. Dzięki radom min. Gambita. Mosina, Robiego moja wiedza o detektorach jest o niebo większa. Po dokonaniu wnikliwej (teoretycznej) analizy wybranego sprzętu, moje myśli krążą wokół nstp. pozycji: 1-Bounty Hunter Tracker IV, Quick Draw II, 2-White`s ClassicII, 3900 PRO SL,3-Tesoro Silver uMAX. Rodzi się więc(w wielkich bólach)pytanie - który ??? .... Proszę o opinie osoby, które zechciałyby mi pomóc ! A może...Smętek? (nie stety nie posiadam żadnych informacji na temat urządzenia oferowanego przez Pana H.Smętkowskiego). Wszystkim Exploratorom życzę pełnych dołków. Pozdrawiam !
mosin Napisano 25 Lipiec 2002 Napisano 25 Lipiec 2002 Dodaj do swojej listy Cyklopa - słyszałem, że dobry i niedrogi (chyba do 800 zł). A na pola minowe lepiej niż gwoździe sypać papierki po cukierkach - większość wykrywaczy wariuje na kawałeczku folii aluminiowej bardziej niż na czymkolwiek innym.
vonadamski Napisano 3 Sierpień 2002 Napisano 3 Sierpień 2002 Witam!!!Ja mam taki wykrywacz ze folie aluminiowa zawsze poznam(Minelab Explorer XS). I fakt nigdy dalej nie kopie! Co zabawniejsze nawet nie odgarniam sciolki:D:D:DZ powazaniem vonadamski
Gość Napisano 5 Sierpień 2002 Napisano 5 Sierpień 2002 A jak zapatrujecie się na produkty rodzimego Loctansa ? Neo, argo, a może Xen ???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.