SandokanGliwice Napisano 6 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2011 Witam serdecznie wszystkich kopaczy :)Planuję ze znajomym zorganizować jakiś wypad zakrojony na szerszą skalę i szukamy kompanów z Gliwic. Wszystkich chętnych zachęcam do przyłączenia się. Kontakt pod nr gg 1401077 Myślę, że gdy zbierzemy konkretną grupę to przy piwku ustalimy jakiś konkretny termin i lokalizację wypadu.Pozdrawiam!Darz dół! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek 2 Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 Witam do Gliwic mam kawałek ale myślę że w jakiś konkretny ustalony termin mógłbym do was dołączyć.pozdrawiam Manik,na wszelki wypadek zostawię wam swoje gg 10016622 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu1967 Napisano 26 Styczeń 2011 Share Napisano 26 Styczeń 2011 ja też mam dość kawałek do Gliwic i też myslę że w jakiś konkretny termin mógłbym do was dołączyć moje gg 11145778 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.