Vorax Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 Yeti wybacz ale to Ty nie zalapales o czym ja pisze.Ferujesz wyroki i opisujesz zachowania rodem z dawnego ustroju czy poczatkowego okresu dzikiego kapitalizmu.Ja zasugerowalem cos posrodku ze czesto nie sa w porzadku takze towarzystwa(o wyludzaczach oc nie mowimy),niedawno sam mialem stluczke z nie mojej winy i wiem jakie TU stosowalo mixy zeby opoznic lub niewyplacic odszkodowanie.To ponownie temat na dluzsza opowiesc.Ponownie napisze to samo co ponizej:moim zdaniem zbyt mocno i dobitnie ferujesz skrajne mijajace sie z prawda wyroki.W porzadku nie sa instytucje odpowiadajace za porzadek i sprawiedliwosc.(to tyczy sie takze watku o celnikach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 a co ciekawe czesto rzeczoznawca nie jest wcale po stronie TU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.