Skocz do zawartości

Kłodzko i kotlina

krystian-szabla

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
Napisano
Witam!
Panowie może ruszmy coś z tym spotkaniem, nie wiem ustalmy datę czy coś, nie wiem jak u was ale u mnie w grę wchodzi weekend. Już dziś 5 przecież ;) ps. ja jestem w kotlinie od dzis do niedzieli !
Napisano
Nadejszła wiekopomna odwilż :)
Niedziela 16.01. godz 8.00 okolice Polanicy, jeśli są chętni to dogadamy szczegóły :)
Napisano
witam!
Polanica? spotkanie typowo na pogaduchy itd czy polanica dlatego ze masz w lesie jakieś miejscówki ;p wszystkim pasuje? czy kłodzko bardziej lub inny termin?
Napisano
heja!
Będzie ktoś więcej czy we 2 :/ ? Może inny termin wiecej ludzi sie skusi?! uwzględniając oczywiście pomysłodawce! ;)
Napisano
Nie mam pojęcia jak inni.
Moja ekipa startuje o 8.00 z pierwszego Orlenu zaraz za Kłodzkiem w stronę Kudowy.
Chętnych na wspólne kopanie zapraszam, możemy mieć pełne auto więc może być potrzebny transport do Polanicy.
Napisano
Krystian jako założyciel wątku, zapodaj może czas i miejsce ewentualnego szperania.
Dzisiaj walczyliśmy w 6 osób( niestety nikogo z forum).
  • 1 month later...
Napisano
Witam.Koledzy kiedy jakieś kolejne wspólne kopanko,ja jestem z okolic Kłodzka więc jestem otwarty na wszelkie propozycje. PozdraVWiam ;)
  • 4 years later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie