pderkacz Napisano 16 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2010 witam dostałem w prezencie taki otomotocykl i teraz pytanie co to jest szukałem po zdjęciach to zawsze coś niepasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pderkacz Napisano 17 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2010 i jeszcze jedno i przy okazji pytanie motocykl ma rejestrację czy można jakoś sprawdzić jego historię?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dwadziesciajeden Napisano 17 Grudzień 2010 Share Napisano 17 Grudzień 2010 Witam ,rama i przednie zawieszenie pochodzi od motocykla NSU TS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pderkacz Napisano 17 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2010 tak właśnie widać pewne podobieństwa a wiesz może gdzie powinny być jakieś numery na ramie bo szukałem ale nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.