Shark14_a1 Napisano 15 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2010 Słyszałem, że coś się dzieje w tym temacie :)Dysponuje ktoś może jakimiś konkretnymi informacjami??Dodatkowo jeśli to nie problem, mogę służyć swoją osobą pomocą i uczestnictwem w tej rekonstrukcji.Jestem z Opolskiego, dysponuje umundurowaniem powstańca, oraz jestem rekonstruktorem strony niemieckiej z 4 letnim doświadczeniem. Niektórzy znają mnie pod ksywką ,,Ewald'' a należe do GRH Wiking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAK36 Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Słyszałem na radiu opole że chęć otworzenia tej rekonstrukcji jest tematem otwartym.Cytuję to co słyszałem ekonstrukcja najwczesniej może odbyć się w 2012r.rozważane są możliwości otworzenia walk w rejonie Góry św.Anny lub na wyspie Bolko rozważany jest przemarsz GRH w Opolu"to słyszałem w radio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shark14_a1 Napisano 15 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2010 Może w końcu rekonstrukcja ta (jeśli dojdzie do skutku) otworzy rekonstukcyjną furtkę do dziewiczej pod względem II-wojennych rekonstrukcji Opolszczyzny.Samemu mi się marzy rekonstrukcja walk o Opole lub Nyse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.