Skocz do zawartości

pomoc przy zmianie z fishera

danielka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, kupiłem pół roku temu Fishera f2 kupiłem go na próbę czy hobby będzie odpowiednie dla mnie i jest:) teraz wpadło mi trochę gotówki i che kupić coś innego, Fisher f2 jest bardzo dobry lecz chce kupić coś z większa częstotliwością pracy i z większy zasięgiem cena gdzieś do 1200zł. Myśle na Proximą i tu pytanie do Was czy nie rzucę się na zbyt głęboką wodę przechodząc z Fishera na Proximie? czy jest on na łatwy do przyswojenia?? a może zaproponujecie mi coś innego myślałem nad Proximą Fisherem f5. Pozdrawiam
Napisano
Co do proximy to polecam z całego serca zasięg bardźo dobry i obsługa nei trudna(; co do fishera5 to nie wiem bo nei miałęm okazji z ni pracować a i jak zakupisz proximę używaną to spokojnie 200zł zaoszczędzisz chyba że nową kupisz bo teraz promocja zimowa i po 1300(;
Napisano
najbardziej przeraza mnie to ze nie będę w stanie go opanować, może ktoś się podzieli swoimi przemyśleniami to znaczy ktoś kto nie dawno kupił proxime??
Napisano
To chyba chodzi o mnie :) bo ja niedawno kupiłem swą pierwszą piszczałkę (proxime). Ja byłem w gorszej sytuacji od Ciebie bo nie miałem wcześniej innego sprzętu a po kupieniu uczyłem się go sam tylko na podstawie instrukcji, czytając forum i oczywiście dużo praktyki. No może nie tak znowu dużo bo zima nastała ale po kilku wyjściach w teren dynamik był dla mnie zrozumiały i bez problemów używany (nawet z efektami) na statyku chodziłem mniej ale też udawało się coś wyciągnąć. Co do mixa to tak jak jest napisane w wielu postach na forum trzeba trochę czasu więc poczeka do przyszłego roku. Tak więc jeśli chodzi o opanowanie sprzętu to dasz radę a jak nie to bardziej doświadczeni koledzy z forum pomogą. Pomożecie???? :) Pozdro.J"

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie