dylu Napisano 14 Grudzień 2010 Autor Napisano 14 Grudzień 2010 Witam, zgubiłem obrączkę ślubną w śniegu, mniej więcej wiem gdzie - potrzebuję poprosić kogos z Łodzi z wykrywaczem metalu do odnalezienia. Odwiozę, przywiozę dołożę flaszkę, albo parę złotych. Obszar poszukiwań ok 15 m2. Zainteresowanych proszę o info na priv dyl-w@o2.pl Z góry dzięki za pomoc.
rufa Napisano 14 Grudzień 2010 Napisano 14 Grudzień 2010 witam.mam trochę za daleko,ale jak nikt bliżej się nie znajdzie,to bardzo proszę-jestem do do usług.bardzo lubię odnajdywać takie zguby i całkiem dobrze mi to idzie.
cacodaemon-skc Napisano 14 Grudzień 2010 Napisano 14 Grudzień 2010 na koncie już mam taki przypadek tylko że zguba leżała w ziemi 40 lat. Skierniewice jak coś
Jarosz Napisano 15 Grudzień 2010 Napisano 15 Grudzień 2010 ja proponuje z tym poczakac az snieg zejdzie, rok temu mialem podobne zlecenie tylko ze wiekszy obszar, za pierwszym razem nie znalazlem szukając jak był snieg, dopiero jak stopniał. Pozdrawiam
Martin Napisano 15 Grudzień 2010 Napisano 15 Grudzień 2010 Napisz co , gdzie i jak ? na szukacz@onet.eu :)PozdrawiamMartin
rufa Napisano 15 Grudzień 2010 Napisano 15 Grudzień 2010 dylu-nie podawaj szczegółów o tej zgubie[dopiero na miejscu jak już będziesz patrzył poszukiwaczowi w oczy].znam podobne przypadki,gdy ktoś wysłuchał relacji o zgubie a potem cichaczem zwinął fanta.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.