robroy3801 Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Napisano 6 Grudzień 2010 witam wszystkich.moje pytanie dotyczy słuchawek do ace250 a dokładnie co mogli byście polecić w rozsądnej cenie i żeby nie za bardzo wygłuszały bo jak to mówią trzeba być czujnym. pozdrawiam .
Cpt.Nemo Napisano 7 Grudzień 2010 Napisano 7 Grudzień 2010 za 25 zlotych sluchawki z radiotransmisja i regulacja glosnosci. To najlepszy wybor dla ACE
rufa Napisano 7 Grudzień 2010 Napisano 7 Grudzień 2010 witam.Cpt.Nemo,nie zaczaił pytania.ja myślę że potrzebne są słuchawki,które pozwalają na jednoczesne nasłuchiwanie odgłosów z najbliższego otoczenia.wymienione słuchawki za 25 zł,zakrywają uszy zbyt dokładnie[mam je].ze swego doświadczenia mogę polecić zwykłe słuchawki[np.Philips}z regulacją głośności,za około 40zł.
Muzeum PMW Napisano 7 Grudzień 2010 Napisano 7 Grudzień 2010 Wystarczy jedna słuchawka, drugą można podnieść na bok głowy tak jak spece z Panzerwaffe robili.
P_iter Napisano 8 Grudzień 2010 Napisano 8 Grudzień 2010 Słuchawki z regulacją głośności założone na szyję. Wszystko słychać łącznie z brzęczeniem komarów.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.