Skocz do zawartości

Znalazłem fajna ciężarówe , wygląda na niemca?

tomi1993

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam poszukuję informacji na temat tej ciężarówy... Jakiej to produkcji? Wydaję się chyba ze niemieckie z I wojny albo okres międzywojenny?

Napisano
Ale jak Pan pisze że to jest Diesel, przecież dizla jeszcze prawdopodbnie nie produkowano... Proszę o więcej informacji odnośnie silnika.
Napisano
Dziękuję Paladyn za wyczerpującą odpowiedź ;) Rudolf Diesel wszystko mi wyjaśnił wyczerpująco :)

Dzięki Wojtek za informację , i miło cię poznać. Jest na świecie jakaś odrestaurowana sztuka takiego cacka?
Napisano
Przypadkowo znalazłem tego focisza i po prostu byłem wyjątkowo ciekaw co to może być :)

Bo raczej taki sprzęt jest chyba mniej znany niż sprzętu pokroju kubelwagen'a czy kettenkrad'a...

Nie dostałem odpowiedzi czy jest taki sprzęt śmigający do zobaczenia? Ogólnie ubogo na internecie pod hasłem einheits diesel...
Napisano

Tomi1993 specjalnie dla Ciebie :) jest odrestaurowana sztuka w Polsce, być może będziesz miał okazję zobaczyć ją na którymś z filmików w necie lub czego życzę osobiście...

Pozdrawiam Irek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie