ZeWschOdu Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Napisano 4 Grudzień 2010 Widzę że na forum nuuuda wiec zadam pytanie.Który z w/w wykrywaczy wybrać.Wcześniej zastanawiałem się nad omegą8000 ale po długim zastanowieniu zrezygnowałem.Interesuje mnie tylko i wyłącznie drobnica.Przez ponad 3 lata chodziłem z ACE 150 i znalazłem dość dużo monetek łusek itp.
ZeWschOdu Napisano 8 Grudzień 2010 Autor Napisano 8 Grudzień 2010 Tyle czasu minęło a żadnej odpowiedzi:(
mauser90r Napisano 8 Grudzień 2010 Napisano 8 Grudzień 2010 Witaj kolego, jeżeli zależy ci na szybkości poszukiwań to lepszy będzie F70 gdyż Fisherki są szybkie, ale jeżeli wolisz poświęcić na poletko więcej czasu to GT będzie górą,więcej nim wyciągniesz, i co ważne można nim szukać w każdych warunkach.Takie moje zdanie. pozdro
ZeWschOdu Napisano 9 Grudzień 2010 Autor Napisano 9 Grudzień 2010 A który jest prostszy w obsłudze.Na szybkości mi nie zależy :p mam czas hehe
mauser90r Napisano 9 Grudzień 2010 Napisano 9 Grudzień 2010 Raczej F70 ,sovereigna musisz się trochę nauczyć i osłuchać, widziałem F70 i moim zdaniem jest prostszy ale mi nie przypadł do gustu i wybrałem GT (miałem taki sam dylemat).Musisz się po prostu umówić się z ludźmi którzy mają te oba sprzęty i sam podejmiesz decyzję który twoim zdaniem lepiej ci pasuje.pozdro
ZeWschOdu Napisano 9 Grudzień 2010 Autor Napisano 9 Grudzień 2010 Dzięki Ci bardzo:) chyba wybiorę F70 :]
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.