jacko33 Napisano 1 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2010 Witam. Dziś poprosiłem narzeczoną o kupienie wody utlenionej (jak najmocniejszej) i dostałem takie oto cudo. Nazywa się Stabilizowana woda utleniona w kremie. Ma 12% i stosowana jest do ... utleniania włosów. I tu moje pytania o Wasze opinie jeśli ktoś używał tego specyfiku do czyszczenia monetek. Jeśli potrzebny był by skład to podam. Pozdro.J" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MnIrek Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Najmocniejszą wodą jest Perhydrol o stężeniu 30% do kupienia w hurtowniach fryzjerskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MnIrek Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 jest jeszcze PERHYDROL 70% ale nie do kupienia w zwykłych sklepach.A podobno 70% stężenia używano w napędzie rakiet V2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.