doecek Napisano 27 Listopad 2010 Autor Share Napisano 27 Listopad 2010 Witam, szukam ludzi z wyżej wymienionych okolic na wypady. Niekoniecznie lokalne, posiadam wygodny transport - możemy podjechać na ciekawe miejsca w całej Polsce, także poza krajem. Dużo wolnego czasu. Jestem z Kutna. Piszcie na doe@go2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 witam!! miło wiedzieć że jest ktoś z tych okolic.mam rodzinkę w tych stronach,więc jak będę tam przebywać to możemy się spotkać i gdzieś wyskoczyć?pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qviatus Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 ja tez często przebywam w tych okolicach,można by kiedyś się zorganizować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz75 Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 witam.pisz na gg 19293225.jestem z Gostynina.jest fajna grupa ludzi.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doecek Napisano 12 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2010 Dzięki ! podaję numer do siebie : 601 253 770 Można się jakoś zorganizować, pub'ów nie brakuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacko33 Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 Witam.Również dość często przebywam w Gostyninie (działka siostry) i na wiosnę (oby szybko przyszła) na 100% zawitam w Twoje strony zabierając ze sobą sprzęt. Więc jeśli można to notuję sobie Twój nr i pozwolę sobie zadz.przed przyjazdem, gdyż chętnie w tych stronach z kimś pokopię. Pozdrawiam.J" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doecek Napisano 15 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2010 Nie ma problemu. Dzwoń śmiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.