lolekkbusko Napisano 12 Listopad 2010 Napisano 12 Listopad 2010 witam,pare razy mi sie zdarzylo tam zapuscic,nie mam daleko
wodzu_ Napisano 14 Listopad 2010 Autor Napisano 14 Listopad 2010 Witam w przyszla sobote bedziemy w okolicach Starego korczyna mozna by sie spotkac.Jesli pogoda dopisze
wodzu_ Napisano 16 Listopad 2010 Autor Napisano 16 Listopad 2010 Witam bede w Skorczynie po godz7mej jesli ktos ma wolne niech sie odezwie.
Szturman88 Napisano 27 Listopad 2010 Napisano 27 Listopad 2010 Witam.Udały się poszukiwania w Starym Korczynie już sam kościół jest interesujący pewno jest tam masę żeczy z 1 WŚ.Mam pare fantów z tamtych stron w latach 80 jeszcze można było znaleść koło stodoły u znajomego.Ja na stałem mieszkam w Bytomiu ale mój ojciec pochodzi z Nowego Korczyna bywam tam czasami.Mnie natomiast interesuje klasztor w N Korczynie i samolot który rozbił się o ten obiekt.
wodzu_ Napisano 13 Grudzień 2010 Autor Napisano 13 Grudzień 2010 Witam Lusek i kulek ful jakies mometki nic specjalnego.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.