Krzch Napisano 30 Październik 2010 Autor Napisano 30 Październik 2010 Witam, jestem początkujący,dlatego bardzo proszę o wyrozumiałość.Na początek wielka prośba,jeśli ktoś mógłby mi pomóc określić,co to za moneta? Niestety na foto nie widać wielkości -mogę tyko powiedzieć,że jest strasznie mała. Będę bardzo wdzięczny za informację,pozdrawiam serdecznie Krzysiek z Zielonej Góry.
Krzch Napisano 31 Październik 2010 Autor Napisano 31 Październik 2010 Witam ponownie,przepraszam fotka już dodana,moneta ma 12mm i jest cieniutka i bardzo lekka.Druga sprawa to czy monety nie czytelne tratować jako złom czy może jest jakiś sposób na rozczytanie?Będę bardzo wdzięczny za podpowiedź.
mauser90r Napisano 31 Październik 2010 Napisano 31 Październik 2010 Wydaje mi się że może to być połuszka 177? Poszukaj w necie pod tym hasłem.Pozdro
Krzch Napisano 31 Październik 2010 Autor Napisano 31 Październik 2010 Bardzo dziękuję za wszystkie posty i myślę wyczerpujące odpowiedzi,widzę,że można na Was liczyć pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.