bakos4 Napisano 28 Październik 2010 Autor Napisano 28 Październik 2010 WitamPosiadam Whitesa 6000 Di Pro sl ,nie mogę sobie z nim poradzić(mam instrukję i nic),czy może ktoś z okolic Zakopanego chodzi z tym sprzęcikiem?Wiem ,że to wymagający sprzęcik dlatego proszę o pomoc.Mogę dojechać lub służę noclegiem,może w który weekend wyskoczymy gdzieś wspólnie?
melich Napisano 28 Październik 2010 Napisano 28 Październik 2010 Napisz co jest nie tak, w czym problem, może uda Ci się pomóc na odległość.Pozdrawiam
bakos4 Napisano 28 Październik 2010 Autor Napisano 28 Październik 2010 Nie mogę go ustawić,może to wina naszej gleby.Był na przeglądzie u Proscana i wiem że jest dobry.Raz działa dobrze a niekiedy pika na wszystko.Nie mogę sobie poradzić ze spustem,kiedy przycisnąć a kiedy nie.Dlatego jeżeli mi ktoś pokaże może będzie mi to lepiej zakumać.A przy okazji instruktor może pooddychać świeżym górskim powietrzem,a po wypadzie w góry raczyć się herbatką góralska-zapraszam .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.