kotek1945 Napisano 28 Październik 2010 Autor Share Napisano 28 Październik 2010 Ktoś śmiga z wykrywką w tym mieście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manolo-m2 Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 Witam. Jestem ze Swidwina , ale teraz przebywam w Hiszpani. Jak bede na wakacjach w domu to sie odezwe. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotek1945 Napisano 2 Listopad 2010 Autor Share Napisano 2 Listopad 2010 OK!!!Tylko pozazdrościć ,z czym śmigasz?Ja biegam z proximą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwis1995 Napisano 2 Listopad 2010 Share Napisano 2 Listopad 2010 kolego a śmigałeś już po RAD z wykrywką bo ja tak i sporo nakopałem monetek i drobnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 3 Listopad 2010 Share Napisano 3 Listopad 2010 http://www.koszalineksploracja.tnb.pl/forum/viewthread.php?forum_id=24&thread_id=288&pid=6853#post_6853 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotek1945 Napisano 4 Listopad 2010 Autor Share Napisano 4 Listopad 2010 Tak dokładnie jest jak mówisz teren jest skopany. Ja śmigam z piszczałką od dwóch lat więc nie mam takiego doświadczenia i tak ciekawych fantów ,ale w tym miejscu lub kilkanaście metrów dalej wykopałem też ciekawe fanty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manolo-m2 Napisano 13 Listopad 2010 Share Napisano 13 Listopad 2010 Smigam z F75 , cud malina. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 27 Grudzień 2010 Share Napisano 27 Grudzień 2010 I ja szukam tu i tam, w tych okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.