werewolf Napisano 28 Październik 2010 Autor Share Napisano 28 Październik 2010 witam trafiła się puszka na maskę pgaz, jest pordzewiała dam fotki jak ja trochę przemyję..chciałbym się poradzić jak ją otworzyć by nie pourywać zawiasów itp.. da się je jakoś rozruszać?i mam pytanie jeszcze czy da się rozruszać czymś ączkę" od góry menażki aluminiowej .. obczyściłem ten zawias ale nie chce się ruszyć :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko Napisano 28 Październik 2010 Share Napisano 28 Październik 2010 WD40 ci pomoże w obu przypadkach.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 28 Październik 2010 Share Napisano 28 Październik 2010 Ostukaj kawałkiem drewna.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 29 Październik 2010 Autor Share Napisano 29 Październik 2010 największy problem to czy/jak da się rozruszać sprężynki w otwarciu puszki.. może nałożyć punktowo odrdzewiacz na to zamknięcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperorr Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 coca cola,rozpuszczalnik,elektrolizalub jak pisali wd40.mozesz tesz wrzucic do ogniska rdza odpadnie od metalu.co do alu to sprubuj mydlem lub do ropy.tlenki aluminium ladnie schodza po zmoczeniu woda.ewentualnie wes z kuchni plyny do czyszczenia naczyn, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.