Skocz do zawartości

Mosin wz. 91/30 - wymiary

dominik.zd

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich!
Czy ktoś z użytkowników ma może replikę Mosina wz. 91/30, odlew...? Jeśli jest ktoś taki, to prosiłbym o zmierzenie szerokości magazynka, komory nabojowej, lufy i kolby po zewnątrz, oczywiście jeśli nie sprawi to kłopotu...
Co do kolby, to prosiłbym o szerokość łoża i w miejscu nakładki... Nigdzie w Internecie nie ma takich wymiarów, ani blueprintu, a potrzebne mi są do zrobienia repliki z drewna... Na odlew nie mam kasy, więc odpada... :D
Proszę o pomoc i pozdrawiam.
Napisano
kolego poszukaj tego jest masa , polecam strone jedendojednego.pl tam jest wszystko co do magazynka popros kogos z allegro ze sprzedajacych zrobi tobie foto z np linijka .
Napisano
Na forum, do którego podał Pan link jest temat dotyczący Mosina, ale ogranicza się do pogadanki użytkowników i schematów Mosina. Wymiarów tam nie znalazłem... Chciałem zapytać czy ktoś mógłby podać kilka wymiarów Mosina, jeśli ma replikę lub jakieś rysunki z wymiarami.
Właśnie nie bardzo jest tego masa... Zdjęcia, rysunki owszem, ale wymiarów nie bardzo. Nie wiem, czy ktoś ze sprzedających zgodziłby się zrobić fotkę z linijką...
Jakoś sobie poradzę, ale jeśli ktoś by miał jakiś ciekawy link, to niech napisze...
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie