dorsz Napisano 25 Październik 2010 Autor Share Napisano 25 Październik 2010 jest jakis wyborny poszukiwacz skarbow z krakowa i okolic chetny na wspolny wypad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 14 Listopad 2010 Share Napisano 14 Listopad 2010 Witam.Pisałeś na mojego posta,a teraz ja pisze na twojego.Nie należe do jakiś wybornych poszukiwaczy,ale chętnie się gdzieś wybiorę w teren.Masz jakieś fajne miejscówki?.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matireli Napisano 14 Listopad 2010 Share Napisano 14 Listopad 2010 Ja jestem z tych okolic ale gdzie dokładnie kopiecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 14 Listopad 2010 Share Napisano 14 Listopad 2010 Witam.do kol.Matireli, ja kopie w okolicach Skały ,ale kicha,a ty skąd jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matireli Napisano 14 Listopad 2010 Share Napisano 14 Listopad 2010 No ja okolice buska zdroju ale często bywam w tamtych okolicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 14 Listopad 2010 Share Napisano 14 Listopad 2010 a gdzie kopiesz będąc ,że tak powiem u nas czyli w krakowskiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 14 Listopad 2010 Share Napisano 14 Listopad 2010 A może bym się i wybrał w okolice buska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matireli Napisano 14 Listopad 2010 Share Napisano 14 Listopad 2010 U mnie bardzo ciekawe okolice Szczególnie na militarkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 witam, moze jakies wspulny wypad w okolice krakowa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 30 Maj 2011 Share Napisano 30 Maj 2011 Z miłą chęcią, ale dopiero w weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 29 Czerwiec 2011 Share Napisano 29 Czerwiec 2011 witam, to kiedy mozemy sie spotkac? ja caly czas mam czas.skontaktujcie sie ze mna. wowkrk@interia.pl albo 661 159 115 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arrarita Napisano 29 Kwiecień 2014 Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Ja byłbym chętny do wykopków saint-germain@go2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arrarita Napisano 27 Sierpień 2014 Share Napisano 27 Sierpień 2014 Ja bym był chętny na wykopki jakby ktoś chciał. nr 504834156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.