pasio Napisano 21 Październik 2010 Autor Share Napisano 21 Październik 2010 Witam. Panowie moja organizacja tzn. Gniazdo zorganizowała porządkowanie schronu w Proszowicach dokł. Ringstand 58c. Zamierzamy stworzyć szlak schronów na terenie Proszowic ponieważ mamy tu u nas 8 schronów w Hebdowie 4 kolejne są częścią linii Stellung A-2 tworzą pas umocnień.Ja jako prowodyr (pomysłodawca) szlaku i wszystkiego z nim związanego kieruję grupami które je uporządkowują po za odcinkiem Hebdów tam już rządzi mój dobry znajomy który wspiera nas a my jego. W Hebdowie chłopaki wydzierżawili tereny schronów my dostaliśmy je. W lutym składamy projekt do realizacji.Chciałem pochwalić się co do tej pory udało nam się osiągnąć :http://www.kurier.iap.pl/forum/viewtopic.php?f=12&t=221http://www.kurier.iap.pl/forum/viewtopic.php?f=40&t=224Wiemy że na razie to nie wiele ale postaramy się do zimy aby te 2 schrony były odkopane i zabezpieczone.Co Wy na ten temat sądzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 21 Październik 2010 Share Napisano 21 Październik 2010 Jak to co? Dobra robota,tak trzymać!Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szym Napisano 21 Październik 2010 Share Napisano 21 Październik 2010 Widzę,że linia a2 ma w tym roku dobrą passę. Pozdrowienia i życzenia sukcesów od załogi tomaszowskiego R 621 ze stowarzyszenia Labirynt" - tyż na linii a2. W tym roku kończymy udowlankę", potem bierzemy sie za wyposażenie i okoliczne Ringstandy, a tych jest u nas dostatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasio Napisano 22 Październik 2010 Autor Share Napisano 22 Październik 2010 My mamy Rebelbau 1b którego nawet nie jesteśmy pewni. Życzę wam jak i nam wielkiego sukcesu. Mam pod sobą samych młodych więc błysk ich w oku jest znaczący. Zapał aż czuć w powietrzu. Pozdrawiam Wojtek Pasek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.