sidzok Napisano 15 Maj 2012 Share Napisano 15 Maj 2012 możliwe, że hełmy będą tańsze jak już nikt nie będzie kupował:) jakby ktoś był zainteresowany kupnem jakiegoś hełmu to mogę mu podać namiary na ten skup złomu na priv bo nie wiem czy tak można na forum gościowi reklame robić. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 15 Maj 2012 Share Napisano 15 Maj 2012 ok jakby się coś zmieniło to jednak dwa kasę mogę wysłać tylko podaj namiary;) pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 16 Maj 2012 Share Napisano 16 Maj 2012 Szwejk4 i Daro Shadow sprawdźcie pocztę:) Jakby ktoś był jeszcze zainteresowany jakimiś hełmami niech pisze na priv to może mi się uda coś wysłać pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 16 Maj 2012 Share Napisano 16 Maj 2012 Jakby ktoś był jeszcze zainteresowany jakimiś hełmami niech pisze na priv" te słowa cofam bo nie wyrobie z tą pocztą :p pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 16 Maj 2012 Share Napisano 16 Maj 2012 Ja to byłbym zainteresowany fasunkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 18 Maj 2012 Share Napisano 18 Maj 2012 sidzok masz pocztę czekam na odzew pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.