bonio123 Napisano 17 Październik 2010 Autor Napisano 17 Październik 2010 Jeżeli ktoś zna fajne miejsca kolo Elbląga gdzie można po szperać proszę o kontakt z góry dzięki ...
JAZON75 Napisano 18 Październik 2010 Napisano 18 Październik 2010 Gęsia góra (Wzgórze Ludendorffa) w Elblągu,poszukaj w necie sporo tam się działo w czasie wojny.Możesz też pochodzić po Bażantarni.Nie wiem czy teren mocno przekopany ale możesz sprawdzić.Kolega znalazł ten obóz hitlerjugend w Suchaczu?Co kolega kopie militarkę czy kolorek?http://www.bildarchiv-ostpreussen.de/cgi-bin/bildarchiv/detailsuche/detailsuche.cgi?lang=plMasz link z mapą ,ja od kilku miesięcy z niej korzystam,dzięki niej znalazłem sporo fajnych miejsc.
bonio123 Napisano 18 Październik 2010 Autor Napisano 18 Październik 2010 militare bynajmniej na to się nastawiam szkułke znalazłem kilka łusek tam było i poza tym kupa złomu kolo szkoły w suchaczu moneta wpadła pare łusek i pełnych sporo .dzięki za link pozdro >
JAZON75 Napisano 18 Październik 2010 Napisano 18 Październik 2010 A z militarki coś wyszło,ja obecnie chodzę po terenach pod elblągiem gdzie stały działka przeciwlotnicze i możdzierze.
bonio123 Napisano 18 Październik 2010 Autor Napisano 18 Październik 2010 nie wiesz nie mam czasu za bardzo i mało szukam ale chcem jeszcze przed sniegiem gdzies polatac. a gdzie ta miejscowka jezeli mozesz powiedzec a tobie cos wyszło ciekawego w suchacZu ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.