Dominik 11 Napisano 17 Październik 2010 Autor Napisano 17 Październik 2010 Witam właśnie stałem się posiadaczem Rutusa Draco chciałbym zapytać jak go ustawić aby miał najlepsze osiągi. gdyż prawie nic niema na jego temat w internecie bardzo proszę o informacje z góry dziękuje POZDRAWIAM
Dominik 11 Napisano 19 Październik 2010 Autor Napisano 19 Październik 2010 Panowie czy ktoś posiada ten sprzęt bardzo proszę o informacje
pastuszek Napisano 19 Październik 2010 Napisano 19 Październik 2010 popróbuj na sucho z różnymi metalami i będziesz wiedział.
Dominik 11 Napisano 19 Październik 2010 Autor Napisano 19 Październik 2010 ok tylko ja wcześniej posiadałem jabla i tam nie było tylu bajerów tylko pokrętło chodzi mi głównie o informacje na jaką częstotliwość go najlepiej ustawić i czułość bo dyskryminacji narazie nie używam no i chciałbym się dowiedzieć czy wogóle ktoś posiada ten sprzęt i jakie są jego osiągi tz. (jaka głębokość szukania) wiem tyle że jest o 15% słabszy od proximy, ale też nie wiem jakie osiągi ma proxima
Anarchista Napisano 21 Październik 2010 Napisano 21 Październik 2010 Częstotliwość fabryczna jest najlepsza, nie ma potrzeby jej zmiany chyba, że są jakieś zakłócenia, np. od innych wykrywaczy.Czułość to chyba jak w każdym sprzęcie - jak największa, ale taka żeby wykrywacz pracował stabilnie, nie dawał fałszywych sygnałów itp.
palenqe Napisano 24 Październik 2010 Napisano 24 Październik 2010 Drogi Kolego.Na tym forum są setki postów dotyczących proximy. Wszystkie z nich odnoszą się także od DRACO. Oczywiście DRACO to uboższy brat Proximy więc części funkcji po prostu nie masz ale cała reszta jest taka sama. To tak jak z jazdą Fiat 126p i 126p Elegant. Zasady te same tylko może ogrzewanie gorsze itp.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.