rafal_etz Napisano 15 Październik 2010 Autor Share Napisano 15 Październik 2010 Czy ktoś z was posiada zdjęcia oryginalnej przyczepki do DKW NZ-350? Szukałem w necie ale nie znalazłem. A może ktoś ma taką do sprzedania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 Zerknij do podstodolniaków wieczorem postaram się znależc zdjęcie dykty z koszem chyba mam nawet dwa.Kosz że do niej znajdziesz .....dobre pytanie :)Mam ciekawy kosz który może bys podpasował w klimacie sie mieści miałem do swojej podczepić ale mi sie odechciało jak chcesz na maila podrzuce fote . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal_etz Napisano 15 Październik 2010 Autor Share Napisano 15 Październik 2010 to podeślij foty na emaila rafa1324@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 17 Październik 2010 Share Napisano 17 Październik 2010 Zerknij Mz do podstodolniaków troche linków Ci wrzuciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.