brudnyharry Napisano 11 Październik 2010 Autor Napisano 11 Październik 2010 Czy ktoś szukał w okolicach Wolbromia?, jeśli tak to chętnie zasięgnę info na temat tamtejszych miejscówek,bądź jeśli się trafi ktoś z tamtych stron ,a byłby chętny na wspólny wypad, to czekam na odpowiedź.Pozdrawiam wszystkich.
lukas061 Napisano 14 Październik 2010 Napisano 14 Październik 2010 WitamPochodze z Wolbromia a teraz mieszkam w Krakowie, lecz mniej wiecej co dwa tygodnie jestem w Wolbromiu i też mnie interesuje poszukiwanie w tym miejscu, jeszcze jestem świezy tzn nie mam wykrywacza i interesuje sie eksploracja od niedawna lecz jestem napalony żeby coś wspólnie poszukac. Mozemy sie jakos umowic jak masz chęć?
brudnyharry Napisano 14 Październik 2010 Autor Napisano 14 Październik 2010 Witam.Do kol. lukas061,jeśli masz coś na oku tzn. ciekawą twoim zdaniem miejscówkę w Wolbromiu,bądź w jego najbliższej okolicy,to oczywiście możemy się umówić na wspólne wyjście w teren.I jeszcze jedno,czy masz zamiar kupić wykrywacz?.Pozdro
Unreal89 Napisano 21 Marzec 2012 Napisano 21 Marzec 2012 Witam mam ace250 jestem z okolic Wolbromia znalazłem już trochę jak ktoś chce się umówić na wspólny wypad i ma wykrywkę to chętnie się spotkam na wspólny wypad 517111385Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.