Skocz do zawartości

pytanie o okolice Wolbromia

brudnyharry

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy ktoś szukał w okolicach Wolbromia?, jeśli tak to chętnie zasięgnę info na temat tamtejszych miejscówek,bądź jeśli się trafi ktoś z tamtych stron ,a byłby chętny na wspólny wypad, to czekam na odpowiedź.Pozdrawiam wszystkich.
Napisano
Witam

Pochodze z Wolbromia a teraz mieszkam w Krakowie, lecz mniej wiecej co dwa tygodnie jestem w Wolbromiu i też mnie interesuje poszukiwanie w tym miejscu, jeszcze jestem świezy tzn nie mam wykrywacza i interesuje sie eksploracja od niedawna lecz jestem napalony żeby coś wspólnie poszukac. Mozemy sie jakos umowic jak masz chęć?
Napisano
Witam.
Do kol. lukas061,jeśli masz coś na oku tzn. ciekawą twoim zdaniem miejscówkę w Wolbromiu,bądź w jego najbliższej okolicy,to oczywiście możemy się umówić na wspólne wyjście w teren.I jeszcze jedno,czy masz zamiar kupić wykrywacz?.Pozdro
  • 1 year later...
Napisano
Witam

mam ace250 jestem z okolic Wolbromia znalazłem już trochę jak ktoś chce się umówić na wspólny wypad i ma wykrywkę to chętnie się spotkam na wspólny wypad 517111385

Pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie