drops072 Napisano 10 Październik 2010 Autor Share Napisano 10 Październik 2010 witam serdecznie szukam osoby chętnej do odszukania zapadniętego pojazdu gąsienicowego nie wiem co to za pojazd bo Niemiec miał mi to zdradzić prze śmiercią ale nie zdążył teraz tam jest pole kiedyś podczas wojny było bagno więc szukam osób z okolic Świdnicy do pomocy w odnalezieniu takowego pojazdu gąsienicowego więcej szczegółów pod numerem GG 9177383 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matp7mef Napisano 11 Październik 2010 Share Napisano 11 Październik 2010 tylko nie daj się zwieść byle komu... Jeśli taki pojazd jest pamiętaj niech trafi do muzeum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drops072 Napisano 11 Październik 2010 Autor Share Napisano 11 Październik 2010 Nie jestem łebkiem który uczy się dopiero chodzić z piszczałką i znam wyjadaczy chodzi mi tylko oto ze teren do przeszukania jest dość spory a pojazd wiem że tylko na gąsienicach ale jaki mi nie powiedział bo nie zdarzył tak samo nie powiedział dokładnie które miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 11 Październik 2010 Share Napisano 11 Październik 2010 W październiku będę prawdopodobnie w Zgorzelcu an parę dni, biorę wykrywkę ze sobą, więc mogę pomóc. Jeszcze pytanko jest to na terenie Polski czy Niemiec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drops072 Napisano 12 Październik 2010 Autor Share Napisano 12 Październik 2010 na terenie Polski blisko Świdnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 Jeśli wyjazd będzie pewny to się odpowiednio wcześniej odezwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drops072 Napisano 13 Październik 2010 Autor Share Napisano 13 Październik 2010 wyjazd będzie na pewno dam znać kiedy dokładnie jedziemy i gdzie się spotykamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.