Alkali Napisano 20 Grudzień 2011 Napisano 20 Grudzień 2011 >fotki z baterii Pritter"<Gdy odkopałem częściowo to stanowisko dwa lata temu wyglądało sympatyczniej ;)Kopacz, znalazłeś na tej baterii czwarte stanowisko ogniowe ? Szukałem raczej dokładnie ale namierzyłem tylko trzy.A propos, nie poznaliśmy się przypadkiem u Piotra na forcie ?pzdr.Alkali
Kopacz1 Napisano 5 Luty 2012 Autor Napisano 5 Luty 2012 siemka AlkaliTak dokładnie poznaliśmy się na forcie,razem działaliśmy na dwóch stanowiskach bojowych 44/45 w lesie na wysokości kanału piastowskiego na Wyspie Uznam. Czwartego stanowiska z baterii Pritter" nie widziałem,szukam tam sporadycznie.pozdrawiamRomek
HałaBała Napisano 7 Marzec 2012 Napisano 7 Marzec 2012 czyli tzw wąskotorówka :) teraz to nawet torów nie ma...
Kopacz1 Napisano 19 Marzec 2012 Autor Napisano 19 Marzec 2012 fotki z Baterii Mielin"bunkier artylerii osłonowej
Kopacz1 Napisano 19 Marzec 2012 Autor Napisano 19 Marzec 2012 jedno z dwóch wejść do bunkra amunicyjnego Baterii Mielin"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.